Младият нападател Виктор Янев, който през последния сезон игра за Несебър и има сериозен принос за оцеляването на тима в Трета лига, е получил три оферти в рамките на последните 10 дни.

23-годишният здравеняк е желан от новака във Втора лига Левски (Лом), както и от два третодивизионни отбора с традиции. Това са Вихрен (Сандански) и Черноморец 1919 (Бургас), които явно имат трудности с окомплектоването на състава.

Санданчани бяха напуснати от голяма част от опитните си играчи и тръгнаха доста трудно в Югозападната Трета лига, намирайки се на дъното на класирането. С пристигането на Емил Велев на треньорския пост надеждите са за бързо изправяне, но трябва и селекция.

Черноморец пък загуби голмайстора си от миналия сезон Мариян Тонев, който се превърна в истинска сензация във Втора лига, бележейки гол след гол за Марица (Пловдив). Привлеченият Мартин Димитров обаче е единствената опция в атаката, още повече Виктор Янев е и юноша на "акулите".

В кариерата си Янев е носил екипите на Черноморец, Нефтохимик, Пирин Благоевград, Спартак Варна и Несебър.

Футболистът все още е свободен агент, тренира с Несебър и до дни ще прецени къде ще продължи развитието си, след като лични ангажименти възпрепятстваха началото на сезона за него.